VNU

Catalogus invullen

Een aantal maanden voor beurs vragen wij u uw catalogusgegevens in te vullen in de online catalogus (Expo Match). Het is om twee redenen belangrijk dat u dit doet:

 1. Expo Match matcht de bezoeker met interessante exposanten. Hoe beter u uw gegevens invult hoe beter de match zal zijn en hoe meer gerichte bezoekers u trekt.
  > Lees hoe Expo Match dit doet
 2. Wij maken gebruik van uw nieuws- en persberichten voor de bezoekerscampagne.


Wat doen we met uw berichten?

Nieuwsberichten

Uw nieuwsberichten worden – inclusief foto – doorgeplaatst naar de populaire nieuwsrubriek op de bezoekerswebsite. Daarbij wordt de tekst waar nodig aangepast. 

Verder gebruiken we de interessantste nieuwsberichten voor:

 • E-mailnieuwsbrieven
  De interessantste berichten plaatsen we in e-mailnieuwsbrieven die in de aanloop naar de beurs naar (potentiële) bezoekers worden verstuurd. De e-mailnieuwsbrief van de ESEF heeft een oplage van ruim 29.000. 
  Bekijk een voorbeeld van een e-mailnieuwsbrief
 • Advertorials
  Bij een aantal beurzen maken advertorials deel uit van de printcampagne. Deze advertorials worden vaak gevuld met nieuwsberichten van exposanten. 
   

Persberichten

De persberichten die u in Expo Match plaatst worden in de aanloop naar de beurs een aantal keer verzameld en ter beschikking gesteld van journalisten, inclusief link naar bijbehorend beeldmateriaal.

Invullen

U vult uw catalogusgegevens in via het Klantenportaal.
> Ga naar het Klantenportaal