3D Congres

Onno Ponfoort (Berenschot) praat u bij over wat er in de 3D printindustrie is gebeurd sinds de vorige beurs. Welke nieuwe technieken zijn er, welke nieuwe spelers en vooral: hoe zien de groeivooruitzichten eruit? Keynotespreker is Marc Saunders, bij Renishaw Global Director Solutions Centres.

Marc Saunders houdt een keynotelezing met als titel: AM is going mainstream - how to participate in this manufacturing revolution? Hoe kunt ook u deelnemen aan de revolutie in de maakindustrie? Marc Saunders legt u onder meer uit waarom 3D printen begint in de directiekamer en niet zomaar overgelaten kan worden aan de productie- en engineeringafdelingen. Een Nederlandse toeleverancier die 3D metaalprinten succesvol geïntegreerd heeft, is FMI Additive / Instrumed.

Henk Jansen, directeur, legt u uit welke stappen men daarvoor heeft doorlopen. En hij laat zien waarom 3D metaalprinten geen kwestie is van de knop in drukken. Het congres wordt afgesloten met een presentatie over de mogelijke economische impact van 3D printen op supply chains. Wat betekent dat voor de maakindustrie? Op ESEF krijgt u het antwoord.