Industriedebat

In samenwerking met Jaarbeurs, NEVAT en FPT/Vimag organiseert link Magazine op dinsdag 20 maart 2018 vanaf 16.30 uur op de beursvloer van ESEF/Technishow in het Theater van Hal 7 het link Industriedebat, powered by ABN Amro.

Alles moet sneller en wordt steeds meer digitaal. De klant wil foutloze producten ontvangen bij voorkeur in een steeds kortere time-to-market. Dat eist veel van toeleverende bedrijven, want veelal is leveren aan de hand van specificaties niet meer van deze tijd. Hoe kun je het beste toegevoegde waarde leveren aan je klanten en daarmee je concurrentiekracht verhogen en je eigen economische aspecten niet uit het oog verliezen. Bedrijven moeten daarvoor veel investeren in systemen en flexibele en snelle processen en ook samenwerken met andere partijen in de keten. Hoe staat het met de communicatie in de keten en met de meest optimale productie? Hoe waken we over het menselijk kapitaal? Kortom hoe manage je je menselijk kapitaal en machines om het proces en productie te optimaliseren. Aan de hand van deze introductie zal het debat vorm krijgen.

De deelnemers in het panel zijn (in willekeurige volgorde):

Frank Biemans – BMO Automation                                     
Wim Simons –  Timmerije BV
Corné van Opdorp  –  BOZ Group                                                
Henk Jansen – FMI Instrumed, 3d metaal
Katja Pahnke  – TU/e High Tech Systems Center        
Ben Verduin  – Renishaw

Het debat wordt geleid door mevrouw ir. Gu van Rhijn van TNO. Zij zal niet alleen de panelleden betrekken in het debat maar ook de gasten in het theater prikkelen om zich te mengen in het debat.