Matchmaking - bezoekers

Uw beursbezoek nog effectiever maken? Neem dan deel aan ESEF Matchmaking!
In 2018 presenteert ESEF in samenwerking met b2fair: ESEF Matchmaking. Dit platform biedt u – als bezoeker - de mogelijkheid voorafgaande aan de beurs gesprekken met andere (internationale) deelnemers – zowel standhouders als andere bezoekers – te boeken, en zo nog meer uit uw beursdeelname te halen.

Hoe werkt het?
Aan de hand van een online profiel kunnen er afspraken ingepland worden tussen u en andere (internationale) deelnemers of met bezoekers die naar de beurs komen. Centraal op de beursvloer treft u de ESEF Matchmaking Lounge waar u 1-op-1 afspraken kunt houden.

Voordelen ESEF Matchmaking
• Matchmaking tool zorgt dat u met de juiste exposant een afspraak heeft;
• Exposant is al voorbereid dat u komt en heeft al waardevolle informatie voor u verzameld;
• Tijd deelt u nu nog efficiënter in;
• Exposant heeft meer tijd voor u.

Groot succes
Matchmaking ESEF 2016 bleek ook een groot succes. Betech Mass Turning in Hoogeveen produceert sinds 2016 gedemonteerde onderdelen in grote series voor Kohlhage Automotive in Neuenrade. Lees meer

Interesse?
Voor het online matchmaking platform kunt u zich voor en tijdens, de vakbeurs inschrijven. Schrijf u in op www.b2fair.com/esef2018. Aan de hand van de gesprekswensen van u wordt het programma met uw B2B-gesprekken samengesteld. Tijdens het evenement heeft u gesprekken met uw potentiële zakenpartners. Voor meer informatie: esef@b2fair.com of +352 42 39 39 370.